Wie is praktijk Marjolein?

Marjolein Vroegop dat ben ik!

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gek op dieren. Thuis hebben wij ook altijd honden, kippen en konijnen gehad. Vanaf mijn zevende zit ik op paardrijden en begroet ik graag elk dier die ik tegenkom op straat. Vaak geven deze dieren mij dan een boodschap mee over de situatie waarin zij zitten en hoe zij zich voelen. Maar soms kan ik dit al voelen voordat de dieren zelf iets laten merken. Dit heeft al voor veel mooie momenten gezorgd. Via deze ervaringen ben ik er achter gekomen dat ik hoog-sensitief ben.

Na een lange zoektocht naar wat ik wilde worden, mede doordat ik nog niet goed wist hoe ik mijn hoog-sensitiviteit in een beroep kwijt kon, ben ik van altijd dierenarts willen worden naar ergotherapeut gegaan om na een aantal jaar weer bij de dieren en bij veterinaire natuurgeneeskunde terecht te komen.

In 2016 ben ik aan de opleiding veterinaire natuurgeneeskundig therapeut bij Silverlinde in Breda begonnen en in 2021 afgestudeerd.

In deze opleiding heb ik, naast de kennis en ervaring die het mij in dit beroep heeft gegeven, mijn passie voor het welzijn van dieren vergroot, mijn sensitiviteit weten te versterken en zijn mijn kwaliteiten op dit vlak vergroot.

In mijn werk staat het sensitieve stuk zoals U kunt lezen erg op de voorgrond in een behandeling, maar het dier in zijn totaliteit zien en de samenwerking met U als eigenaar zal altijd centraal staan.

Wilt U op de hoogte blijven?

Dit ben ik