Het logo van praktijk marjolein, veterinaire natuurgeneeskunde
Over mij header afbeelding. Voor praktijkmarjolein.com | Natuurgeneeskunde voor dieren

Over mij

Veterinaire natuurgeneeskundige met een passie voor het welzijn van dierenMarjolein Vroegop, dat ben ik!

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gek op dieren. Thuis hebben wij ook altijd honden, kippen en konijnen gehad. Vanaf mijn zevende zit ik op paardrijden en begroet ik graag elk dier die ik tegenkom op straat. Vaak geven deze dieren mij dan een boodschap mee over de situatie waarin zij zitten en hoe zij zich voelen. Maar soms kan ik dit al voelen voordat de dieren zelf iets laten merken. Dit heeft al voor veel mooie momenten gezorgd. Via deze ervaringen ben ik er achter gekomen dat ik hoog-sensitief ben. Een gave die ik nu veelal in mijn werk kan gebruiken.

Na een lange zoektocht naar wat ik wilde worden, mede doordat ik nog niet goed wist hoe ik mijn hoog-sensitiviteit in een beroep kwijt kon, ben ik van altijd dierenarts willen worden naar ergotherapeut gegaan om na een aantal jaar weer bij de dieren en bij veterinaire natuurgeneeskunde terecht te komen.

In 2016 ben ik aan de opleiding veterinaire natuurgeneeskundig therapeut bij Silverlinde in Breda begonnen en in 2021 afgestudeerd.

Naast de kennis en ervaring die deze opleiding het mij in dit beroep heeft gegeven, is mijn passie voor het welzijn van dieren nog meer toegenomen, is mijn sensitiviteit sterker geworden en zijn mijn kwaliteiten op dit vlak vergroot.

Om mijn kennis en vaardigheden te blijven versterken en vergroten ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging (de BCND). Via de BCND ben ik ook te vinden voor klanten. Daarnaast volg ik via de BCND (verplichte) nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen om uw dier een zo’n goed mogelijke behandeling te kunnen bieden.

In mijn werk staat het sensitieve stuk zoals je kunt lezen erg op de voorgrond in een behandeling, maar het dier in zijn totaliteit zien en de samenwerking met jouw als eigenaar zullen altijd centraal staan.

Portret van Marjolein
Portret van Marjolein met hond
Portret van Marjolein
Portret van Marjolein
Portret van Marjolein
Portret van Marjolein
Portret van Marjolein

Persoonlijk natuurgeneeskundig advies voor jouw

hond

kat

paard

knaagdier

Konijn

vogel

Interesse in een behandeling voor jouw huisdier?

Kom in contact met Marjolein

Persoonlijk Eerlijk Natuurlijk Verantwoord
Praktijk Marjolein
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een behandeling voor je dier? Dan hoor ik graag van je! Ik help jou en jouw dier graag waar nodig.
Marjolein Vroegop
Regio Gelderland
Openingstijden:
ma t/m vr: 09:00 – 18:00
za: 09:00 – 16:00
zo: gesloten
Aangesloten bij beroepsvereniging BCND Logo van beroepsvereniging BCND
praktijkmarjolein.com ©2023 KvK: 83964940 BCND: 359
Website door David