Het logo van praktijk marjolein, veterinaire natuurgeneeskunde
Aanbod header afbeelding | Natuurgeneeskunde voor dieren

Aanbod

Bekijk hier een overzicht van mijn volledige aanbod. Per dienst staat erbij vermeld of deze los aan te vragen is of ondergeschikt is aan een consult.

Intake consult

In het intake consult zullen de levensgeschiedenis en de klacht(en) van jouw huisdier uitgevraagd worden. tevens bestaat dit consult uit een fysiek- en energetisch onderzoek, diagnostische aroma test en advies.

Vervolg consult

In het vervolgconsult zal de voortgang van de klacht(en0 van jouw huisdier en de inzet van de adviezen naan bod komen. wellicht is uitbreiding van het fysieke- of energetische onderzoek of aroma test noodzakelijk.

Adviesverslag

Het adviesverslag wordt binnen 48 uur via de mail naar je toegestuurd. Deze zal een samenvatting van het consult bevatten en de voorgeschreven adviezen zodat je ondersteuning kan bieden bij de klacht(en) van jouw dier.

Fotoreading

Als je specifieke vragen hebt over jouw huisdier kan je door middel van het sturen van een foto of video van jouw dier naar mij via de e-mail hier antwoord op krijgen.

Aroma receptuur

Naar aanleiding van een consult stel ik een aroma receptuur samen die specifiek afgesteld is op jouw huisdier.

Bach-bloesem remedie

Bach-bloesem remedies zijn los of na een consult te bestellen. De bach-bloesem remedie zal specifiek afgesteld zijn op het dier.

Celzouten

Celzouten zjin verdunde mineralen, vaak in tablet vorm, die zich tot celniveau in het lichaam manifesteren om ervoor te zorgen dat klachten (van een bepaalde ziekte) worden verholpen.

Fytotherapie

Bij fytotherapie gebruiken we (delen van) een plant. Om de geneeskrachtige werking in te kunnen zetten bieden we de kruiden rauw aan of verwerken we deze in een tinctuur of capsule. Het is dier en individu afhankelijk waar de voorkeur naar uit gaat.

Homeopathie

Door de klacht(en) en de karakteristieken van jouw dier te bundelen kan een geschikt homeopathisch middel voor jouw dier voorgeschreven worden.

Massage

Door bepaalde bewegingen op (delen van) het lichaam te maken wordt het lichaam gestimuleerd om beter te gaan werken. Massage kan ervoor zorgen dat het dier meer balans krijgt, bewegingen soepeler verlopen, bewustwording ontstaat over de staat van het eigen lichaam en dat de relatie tussen jou en je huisdier versterkt wordt.
Holistische werkwijze
Bij elk consult en elke fotoreading zal ik uitgaan van de drie perspectieven: fysiek, mentaal en energetisch. Door een dier door deze drie perspectieven te zien krijg je een totaalbeeld van het dier. Een holistisch perspectief wordt dit ook wel genoemd. Zo zorg ik ervoor dat ik mij richt op alle aspecten die bij het dier en zijn klacht(en) horen.
Fysiek
Hierbij wordt het tastbare lichaam van het dier bedoeld. Door een fysiek onderzoek zal dit perspectief aan bod komen.
Mentaal
Door in het vraaggesprek mij te richten op arbeid en uitdagingen die het dier krijgt, maar ook in te gaan op mogelijke stress of trauma’s die het dier kan hebben opgelopen in zijn leven zal het mentale stuk ondervangen worden.
Energetisch
Naast een fysiek onderzoek doe ik ook een energetisch onderzoek waarbij ik de chakra’s langs ga op mogelijke blokkades. Daarnaast kan ik communiceren met het dier om de diepere laag te krijgen in het gesprek.
Interesse in een behandeling voor jouw huisdier?

Kom in contact met Marjolein

Persoonlijk Eerlijk Natuurlijk Verantwoord
Praktijk Marjolein
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een natuurgeneeskundige behandeling voor je dier? Dan hoor ik graag van je! Ik help jou en jouw dier graag waar nodig.
Marjolein Vroegop
Regio Gelderland
Openingstijden:
ma t/m vr: 09:00 – 18:00
za: 09:00 – 16:00
zo: gesloten
Aangesloten bij beroepsvereniging BCND Logo van beroepsvereniging BCND
praktijkmarjolein.com ©2024 KvK: 83964940 BCND: 359
Website door David