Het logo van praktijk marjolein, veterinaire natuurgeneeskunde
Bach bloesem therapie header afbeelding | Natuurgeneeskunde voor dieren

Bach bloesem therapie

In mijn assortiment heb ik een groot aantal Bach-bloesem remedies die ik voor jouw huisdier kan samenstellen.

Bach-bloesems zijn de essentiële delen van een boom, plant of bloem die een werking hebben op het energetische en mentale deel van het dier. Er zijn 38 typen en elk individu heeft ze alle 38 in zich, waar 1 daarvan er het meeste uit springt, het zogezegde karakter van het dier.

Een receptuur kan uit 1 of meerdere Bach-bloesem remedies bestaan. De Bach- bloesem remedies zullen in een glazen flesje bronwater met pipetdop geleverd worden.

De Bach-bloesem remedies zijn los of na een consult te bestellen. Mocht je alleen geïnteresseerd zijn in een Bach-bloesem remedie dan zal ik van te voren een aantal vragen stellen met betrekking tot jouw dier zodat de remedie specifiek op het dier en zijn/haar klachten afgesteld kan worden.

Bach-bloesem recepturen worden speciaal voor jouw huisdier samengesteld.
Kosten: €17,50
Verzendkosten: €6,50

Interesse in bach bloesem therapie voor jouw dier?

Afbeelding van liggende hond in een herfstachtig bos.

Waarom natuurgeneeskunde voor uw dier?

Met natuurgeneeskunde kun je verder en breder kijken, omdat er gebruik wordt gemaakt van drie perspectieven: fysiek, mentaal en energetisch. Deze perspectieven worden alle drie meegenomen om een totaalbeeld van het dier te krijgen. Vaak zal het ons verbazen dat de oplossing van een probleem niet altijd bij de klacht(en) zelf ligt maar ook in de andere aspecten die hun druk uitoefenen op het dier te vinden kunnen zijn.

In de natuurgeneeskundige behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de kracht van de natuur. Wat ervoor zorgt dat er een grotere kans van slagen is, aangezien dieren dicht bij de natuur staan en het daarom makkelijker is om hetgeen wat ze aangeboden krijgen op te pakken. Doordat het dier de ondersteuning krijgt om zelf met de klachten aan de gang te gaan zal het zelf genezend vermogen van jouw dier weer aangewakkerd worden. Wat voor verbetering en stabiliteit voor langere tijd zal zorgen en uiteindelijk bijdraagt aan het algehele welzijn van jouw huisdier.

Portret foto van Marjolein | Veterinaire geneeskunde

Over mij

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gek op dieren. Thuis hebben wij ook altijd honden, kippen en konijnen gehad. Vanaf mijn zevende zit ik op paardrijden en begroet ik graag elk dier die ik tegenkom op straat. Vaak geven deze dieren mij dan een boodschap mee over de situatie waarin zij zitten en hoe zij zich voelen. Maar soms kan ik dit al voelen voordat de dieren zelf iets laten merken. Dit heeft al voor veel mooie momenten gezorgd. Via deze ervaringen ben ik er achter gekomen dat ik hoog-sensitief ben. Een gave die ik nu veelal in mijn werk kan gebruiken.

Interesse in een behandeling voor jouw huisdier?

Kom in contact met Marjolein

Persoonlijk Eerlijk Natuurlijk Verantwoord
Praktijk Marjolein
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een natuurgeneeskundige behandeling voor je dier? Dan hoor ik graag van je! Ik help jou en jouw dier graag waar nodig.
Marjolein Vroegop
Regio Gelderland
Openingstijden:
ma t/m vr: 09:00 – 18:00
za: 09:00 – 16:00
zo: gesloten
Aangesloten bij beroepsvereniging BCND Logo van beroepsvereniging BCND
praktijkmarjolein.com ©2024 KvK: 83964940 BCND: 359
Website door David