Het logo van praktijk marjolein, veterinaire natuurgeneeskunde
Vervolg consult header afbeelding hond | Natuurgeneeskunde voor dieren

Vervolg consult

Het natuurgeneeskundig vervolgconsult volgt een aantal weken na het natuurgeneeskundig intake consult en zal de volgende elementen bevatten.

In een vraaggesprek zal ik uitvragen hoe het de afgelopen tijd is gegaan met de adviezen en hoe het met de klacht(en) gaat. Mogelijk is een verder fysiek- of energetisch onderzoek of uitbreiding van de aroma test nodig om tot een vervolgadvies te komen. Dit advies zal binnen 48 uur via de e-mail naar je toegestuurd worden, uitzonderingen daargelaten.

De natuurgeneeskundige vervolg consulten zullen doorgaan totdat de klacht(en) verholpen zijn of als er door een van de partijen besloten wordt dat verdere voortgang niet meer noodzakelijk is.

Mijn voorkeur heeft het om het natuurgeneeskundig vervolg consult ook op locatie te doen, maar in overleg is anders ook mogelijk.

Het vervolg consult duurt 1 uur. Voor elk half uur extra wordt er €10,- bovenop de standaard prijs berekent. Adviesverslag zit bij de prijs inbegrepen.
Kosten: €50
Duur(±): 60 minuten
Omgeving: Gelderland

Interesse in een vervolg consult of behandeling voor jouw dier?

Afbeelding van liggende hond in een herfstachtig bos.

Waarom natuurgeneeskunde voor uw dier?

Met natuurgeneeskunde kun je verder en breder kijken, omdat er gebruik wordt gemaakt van drie perspectieven: fysiek, mentaal en energetisch. Deze perspectieven worden alle drie meegenomen om een totaalbeeld van het dier te krijgen. Vaak zal het ons verbazen dat de oplossing van een probleem niet altijd bij de klacht(en) zelf ligt maar ook in de andere aspecten die hun druk uitoefenen op het dier te vinden kunnen zijn.

In de natuurgeneeskundige behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de kracht van de natuur. Wat ervoor zorgt dat er een grotere kans van slagen is, aangezien dieren dicht bij de natuur staan en het daarom makkelijker is om hetgeen wat ze aangeboden krijgen op te pakken. Doordat het dier de ondersteuning krijgt om zelf met de klachten aan de gang te gaan zal het zelf genezend vermogen van jouw dier weer aangewakkerd worden. Wat voor verbetering en stabiliteit voor langere tijd zal zorgen en uiteindelijk bijdraagt aan het algehele welzijn van jouw huisdier.

Portret foto van Marjolein | Veterinaire geneeskunde

Over mij

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gek op dieren. Thuis hebben wij ook altijd honden, kippen en konijnen gehad. Vanaf mijn zevende zit ik op paardrijden en begroet ik graag elk dier die ik tegenkom op straat. Vaak geven deze dieren mij dan een boodschap mee over de situatie waarin zij zitten en hoe zij zich voelen. Maar soms kan ik dit al voelen voordat de dieren zelf iets laten merken. Dit heeft al voor veel mooie momenten gezorgd. Via deze ervaringen ben ik er achter gekomen dat ik hoog-sensitief ben. Een gave die ik nu veelal in mijn werk kan gebruiken.

Interesse in een behandeling voor jouw huisdier?

Kom in contact met Marjolein

Persoonlijk Eerlijk Natuurlijk Verantwoord
Praktijk Marjolein
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een natuurgeneeskundige behandeling voor je dier? Dan hoor ik graag van je! Ik help jou en jouw dier graag waar nodig.
Marjolein Vroegop
Regio Gelderland
Openingstijden:
ma t/m vr: 09:00 – 18:00
za: 09:00 – 16:00
zo: gesloten
Aangesloten bij beroepsvereniging BCND Logo van beroepsvereniging BCND
praktijkmarjolein.com ©2024 KvK: 83964940 BCND: 359
Website door David