Ervarings verhalen

Ik kwam met Djabba bij Marjolein terecht omdat Djabba ontzettend veel jeuk had, loom was en niet wilde afvallen.

De reguliere geneeskunde wist het ook niet meer.

Marjolein kwam langs hoorde het verhaal aan, bekeek Djabba liet haar ruiken aan div aroma’s en stelde een behandelplan op.

Djabba was volledig uit balans.

De lever werd gereinigd en op maat gemaakte bach tinctuur aangeboden. En wat een verschil. Ben Marjolein ontzettend dankbaar dat ze zoveel heeft kunnen betekenen voor Djabba.

Ik kan Marjolein van harte aanbevelen.

P. Rupp

Consult Djabba

Djabba is een Finse lappenhond die veel jeuk had. Ook lukte het Djabba niet, ondanks verschillende soorten voeding, om af te vallen. Djabba had een onverzadigbare eetlust en stal graag eten van de konijnen.  Opmerkelijk is dat na haar castratie de klachten bij Djabba begonnen. Als ik naar haar chakra’s kijk waren ze op moment van consult uit balans. Vooral het keelchakra, wat te maken heeft met de stofwisseling.

Door allereerst een reiniging in te zetten om alle reguliere middelen en de verschillende voedingsmiddelen uit het lichaam te krijgen konden we als tweede het voer specifiek op de behoefte van Djabba af stemmen. Met daarnaast de inzet van Bach bloesem therapie, celzouten en fythotherapie is Djabba nu nagenoeg van haar klachten af en gaat ze weer vrolijk door het leven.

Door Marjolein Vroegop // 13 mei 2022

Consult Hatchi

Hatchi is een fret van 6/7 jaar. De eigenaresse kwam met de vraag waarom Hatchi zo benauwd was en wat er aan gedaan kon worden. Door de chakra’s van Hatchi langs te gaan kwam er uit dat door zijn chaotische verleden hij het moeilijk vond om in zijn nieuwe best drukke leefomgeving een eigen plekje in te nemen. De klachten die hij kreeg kwamen voort uit angst voor herhaling van het verleden maar ook door het simpelweg nog moeten wennen aan zijn nieuwe thuis. Door massage op de uitgesproken chakra’s en de inzet van kruiden in combinatie met ander voer is Hatchi geworden zoals hij nu is.

Door Marjolein Vroegop // 8 april 2022

Marjolein is bescheiden, hartelijk, warm en heeft zoveel ander inzicht dan reguliere geneeskunde. Ze heeft ons onder ander enorm geholpen met een (2e kansje) oude fret van de dierenbescherming. De eigenaar was overleden.. Hatchi was ongeveer 7 jaar kortademig/benauwd. hoestte, veel te zwaar en sliep 23 uur per dag. prognose: een aantal weken te leven.. We hebben hem toch fijn meegenomen naar huis. 

Twee weken na een eenmalige zorgzame behandeling door Marjolein kende je hem al niet meer terug, hij werd speels, vrat ondeugd uit en sliep aanzienlijk minder. Zijn gewicht nam af en zijn levenslust toe, hij is inmiddels al weer 14 maanden bij ons!  Hatchi haalt nog steeds allemaal frettigheid uit en heeft het enorm naar zijn zin. 

Ik vind het “lezen” van het dier heel erg bijzonder. Marjolein kan op energetisch niveau voelen waar het diertje is vastgelopen en dit verlichten met haar helende handen en aromatherapie. Dat de behandeling thuis plaats vind in de veilige en bekende omgeving van je huisdier vind ik een grote plus.

S. Exterkate

Ik kan Marjolein , natuurgeneeskundige van harte aanbevelen!
Bij Lina was de geur therapie goed aangeslagen, ze voelde zich wat comfortabeler en na een half jaar en 1 x na een jaar nog eens aangeboden omdat ze wat onrustiger was en dat sloeg meteen weer aan. 
De Bach therapie werkte wat langzamer op haar in maar soms heeft dat dus wat langer tijd nodig, dit ook wat langer gegeven dan normaal zou zijn, maar het werkte perfect. Lina zal nooit alle angsten kwijtraken maar door deze therapieën  is zij echt erop vooruit gegaan in gedrag, zo fijn
Y. Westerhoff

Consult Lina

De eigenaren van Lina kwamen binnen met de vraag of er iets gedaan kon worden aan de angsten die Lina had. Lina is een buitenlandse hond en heeft al veel meegemaakt in haar leven. Door in te spelen op wat haar specifieke angsten waren en haar hierbij te ondersteunen in zowel haar dagelijkes leven als met Aroma en Bach-bloesem recepturen ervaart Lina nu minder angsten.

Door Marjolein Vroegop // 28 maart 2022