Het logo van praktijk marjolein, veterinaire natuurgeneeskunde
Ervarings verhalen header afbeelding | Natuurgeneeskunde voor dieren

Ervaringsverhalen

Wat klanten zeggen

Mocht je jouw mening over mijn diensten willen delen met toekomstige klanten dan kan dat door een mail te sturen naar info@praktijkmarjolein.com.
Ik zorg dat jouw recensie op de website komt te staan.

Consult Lina
hond
Ik kan Marjolein, natuurgeneeskundige van harte aanbevelen! Bij Lina was de geur therapie goed aangeslagen, ze voelde zich wat comfortabeler en na een half jaar en 1 x na een jaar nog eens aangeboden omdat ze wat onrustiger was en dat sloeg meteen weer aan. De Bach therapie werkte wat langzamer op haar in maar soms heeft dat dus wat langer tijd nodig, dit ook wat langer gegeven dan normaal zou zijn, maar het werkte perfect. Lina zal nooit alle angsten kwijtraken maar door deze therapieën is zij echt erop vooruit gegaan in gedrag, zo fijn!
Consult Hatchi
Fret
Marjolein is bescheiden, hartelijk, warm en heeft zoveel ander inzicht dan reguliere geneeskunde. Ze heeft ons onder ander enorm geholpen met een (2e kansje) oude fret van de dierenbescherming. De eigenaar was overleden.. Hatchi was ongeveer 7 jaar kortademig/benauwd. hoestte, veel te zwaar en sliep 23 uur per dag. prognose: een aantal weken te leven.. We hebben hem toch fijn meegenomen naar huis. Twee weken na een eenmalige zorgzame behandeling door Marjolein kende je hem al niet meer terug, hij werd speels, vrat ondeugd uit en sliep aanzienlijk minder. Zijn gewicht nam af en zijn levenslust toe, hij is inmiddels al weer 14 maanden bij ons! Hatchi haalt nog steeds allemaal frettigheid uit en heeft het enorm naar zijn zin. Ik vind het “lezen” van het dier heel erg bijzonder. Marjolein kan op energetisch niveau voelen waar het diertje is vastgelopen en dit verlichten met haar helende handen en aromatherapie. Dat de behandeling thuis plaats vind in de veilige en bekende omgeving van je huisdier vind ik een grote plus.
Consult Djabba
Finse lappenhond
Ik kwam met Djabba bij Marjolein terecht omdat Djabba ontzettend veel jeuk had, loom was en niet wilde afvallen. De reguliere geneeskunde wist het ook niet meer. Marjolein kwam langs hoorde het verhaal aan, bekeek Djabba liet haar ruiken aan div aroma’s en stelde een behandelplan op. Djabba was volledig uit balans. De lever werd gereinigd en op maat gemaakte bach tinctuur aangeboden. En wat een verschil. Ben Marjolein ontzettend dankbaar dat ze zoveel heeft kunnen betekenen voor Djabba. Ik kan Marjolein van harte aanbevelen.
Afbeelding van liggende hond in een herfstachtig bos.

Waarom natuurgeneeskunde voor uw dier?

Met natuurgeneeskunde kun je verder en breder kijken, omdat er gebruik wordt gemaakt van drie perspectieven: fysiek, mentaal en energetisch. Deze perspectieven worden alle drie meegenomen om een totaalbeeld van het dier te krijgen. Vaak zal het ons verbazen dat de oplossing van een probleem niet altijd bij de klacht(en) zelf ligt maar ook in de andere aspecten die hun druk uitoefenen op het dier te vinden kunnen zijn.

In de natuurgeneeskundige behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de kracht van de natuur. Wat ervoor zorgt dat er een grotere kans van slagen is, aangezien dieren dicht bij de natuur staan en het daarom makkelijker is om hetgeen wat ze aangeboden krijgen op te pakken. Doordat het dier de ondersteuning krijgt om zelf met de klachten aan de gang te gaan zal het zelf genezend vermogen van jouw dier weer aangewakkerd worden. Wat voor verbetering en stabiliteit voor langere tijd zal zorgen en uiteindelijk bijdraagt aan het algehele welzijn van jouw huisdier.

Persoonlijk natuurgeneeskundig advies voor jouw

hond

kat

paard

knaagdier

Konijn

vogel

Aanbod

Intake consult
Het natuurgeneeskundig intake consult zal bestaan uit een vraaggesprek waarin ik zo veel mogelijk over de levensgeschiedenis van jouw dier en de klacht(en) te weten wil komen. De vragen zullen betrekking hebben op het verleden van het dier en hoe het dier zich nu manifesteert. Uiteindelijk komen we in het vraaggesprek bij de klacht(en) uit en zal duidelijk worden wat de oorzaak hiervan is.
€65,00
Foto reading
Foto readings kan ik uitvoeren als jij mij een foto of video van jouw huisdier stuurt. Mogelijk heb je van te voren al een aantal vragen waarop ik mogelijk antwoord kan geven. Deze vragen kunnen gerelateerd zijn aan een klacht die jouw dier heeft of gewoonweg vragen die jij over jouw dier wilt weten of aan jouw dier wilt stellen.
€25,00
Bach-bloesem therapie
Bach-bloesems zijn de essentiële delen van een boom, plant of bloem die een werking hebben op het energetische en mentale deel van het dier. Er zijn 38 typen en elk individu heeft ze alle 38 in zich, waar 1 daarvan er het meeste uit springt, het zogezegde karakter van het dier.
€17,50
Interesse in een behandeling voor jouw huisdier?

Kom in contact met Marjolein

Persoonlijk Eerlijk Natuurlijk Verantwoord
Praktijk Marjolein
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een behandeling voor je dier? Dan hoor ik graag van je! Ik help jou en jouw dier graag waar nodig.
Marjolein Vroegop
Regio Gelderland
Openingstijden:
ma t/m vr: 09:00 – 18:00
za: 09:00 – 16:00
zo: gesloten
Aangesloten bij beroepsvereniging BCND Logo van beroepsvereniging BCND
praktijkmarjolein.com ©2023 KvK: 83964940 BCND: 359
Website door David